You are here

Mos përdorni atë pulsant!!!

AlbLinux's picture

Mos përdorni atë pulsant!!!
Të kthehesh mbrapa me explorer mund të jetë jashtazakonisht e rrezikshme. Andreas Sandblad, një student suedes i inxhenjerisë, ka njoftuar për një të çarë tek browser i windows: gjatë lundrimit dhe pas vizualizimit të një faqe të pa karikuar, duke shtypur 'back button' që ndodhet në toolbar, mund të bypasohet setimi i gradës së sigurisë tek "internet zone", duke mundësuar aktivimin e kodeve javascript të rrezikshme fshehur në url. Të prekur janë Explorer 6 dhe 5.5, w98, 2000, XP. Nga Microsoft akoma asgjë...