You are here

LINUX

Forumi Temat Dërgime Dërgimi i fundit
No new posts
Për fillestarët në botën GNU/Linux dhe që akoma nuk dinë të orientohen mirë.
2 5
No new posts
Ndihmë rreth përgatitjes së kompjuterit për të instaluar GNU/Linux: çfarë duhet të bëj, kompatibiliteti hardware, dual-boot, multi-boot i mëshumë se një sistemeve operativë në të njëjtin kompjuter.
1 1
No new posts
Ndihmë, zgjidhja e problemeve të ndeshura gjatë instalimit, këshilla/eksperienca instalimi.
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të diskutohet mbi instalimin e një shpërndarje Linux. Ndihmoni të tjerët dhe kërkoni ndihmë nga të tjerët.
84 441
No new posts
Nuk mjafton thjesht instalimi i GNU/Linux: këtu ndihmë dhe këshilla për të blinduar Linux apo për ta personalizuar sipas nevojës.
2 13
No new posts
Ambientet e ndryshëm të punës në GNU/Linux
3 3
No new posts
Të konfigurojmë sa më mirë Desktop GNOME
4 6
No new posts
Të konfigurojmë sa më mirë Desktop KDE
0 0 n/d
No new posts
1 2
No new posts
15 43
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
4 9
No new posts
1 1
No new posts
Diskutime të ndryshme në lidhje me GNU/Linux: edhe këtu jeni të lutur të mos paraqitni kërkesë ndihme
2 2
No new posts
1 1
No new posts
0 0 n/d
No new posts
1 1
No new posts
1 1
No new posts
0 0 n/d