You are here

Disa ditë pa Galerinë e Imazheve

laurenti's picture

Makina ku ishte instaluar Galeria e AlbLinux, "vdiq" sot në mëngjes në menyrë të papritur :-(
Ishte ky dhe shkaku i ngadalsimit të ndjeshëm të krejt sitit gjatë ditës së sotme.
I njëjti server shërbente dhe si Repository SVN për disa Projekte (gnome-albanian, livecd, etj...).
Besoj që brenda pak ditëve, do të arrij të përgatis një makinë tjetër për të ripristinuar shërbimet e mësipërme.
Sistemi i backup duhet të ketë ruajtur rregullisht kopjet, kështu që nuk mendoj të ketë të dhëna të humbura.

Komente

laurenti's picture

Rifreskim: 27-04-2006
Galeria përsëri në linjë: http://galeria.homelinux.org

Rifreskim: 29-04-2006
Rivihen në funksionim adresat për shkarkime të files të ndryshëm dhe të Gnome-live, përkatësisht: