You are here

Për modulin coppermine

Administratori's picture

Përshëndetje Afet,përkthimi i modulit është në rreth 80%. Kohët e fundit kam qenë tepër i zënë, por besoj se do të përfundohet së shpejti. Nëse dëshiron mund të ve në dispozicion përkthimin e deri tanishëm.

Administratori's picture

Përshëndetje Afet,

më vjen keq, nuk kam patur kohë të përfundoj përkthimin e Coppermine.

Nëse dëshiron, mund t´ju dërgoj file e gjuhës që është duke u përdorur

këtu

, por duhet t´ju paralajmëroj që është shumë pak se 80% :-)

Administratori's picture

Përshëndetje Afet,

tani duhet të jetë në rregull (megjithëse mesazhi i gabimit që të jep nuk ka të bëjë fare).

laurenti's picture

File i gjuhës shqipe që keni shkarkuar funksionon pa problem me Coppermine 1.3.0 (po të hapni atë file mund të lexoni, në fillim fare, versionin për të cilin është shkruar).
Sapo shkarkova versionin e ri Coppermine 1.3.2 dhe nuk file i gjuhës shqipe për versionin 1.3.0 (i paplotë) nuk jep probleme me këtë version.

Sidoqoftë, së shpejti do të shtohet file i gjuhës shqipe (i plotë) për versionin e ri 1.3.2 të Coppermine.