You are here

OpenOffice.org Shqip

Shkumbini's picture

Pako softuerike për përdorim në zyre, OpenOffice.org Shqip, ka dalë për shkarkim në internet edhe në versionin për Windows.
Kjo është një pako që përmban programet kryesore për punë me kompjuter: programin për tekst, tabela kalkuluese, prezantime, vizatime dhe databaza. Më shumë informata mund të gjeni në faqen zyrtare: http://sq.openoffice.org/index.html

OpenOffice.org Shqip - versioni për Windows, është në fazën Beta (85Mb) dhe mund të shkarkohet nga adresa: http://prdownloads.sourceforge.net/ooo-shqip/OpenOffice.org_Shqip_beta.zip?download

Administratori's picture

Përshëndetje Shkumbini, në këtë temë ( http://www.alblinux.net/modules.php?name=News&file=article&sid=979 ) është folur mbi OpenOffice.org në shqip.Nëse mund të jepni përshtypje, komente apo ndryshimet e fundit mund të përdorni seksionet e Lajmeve ( http://www.alblinux.net/modules.php?name=Submit_News ) apo Recensimeve ( http://www.alblinux.net/modules.php?name=Reviews ).

Anonim's picture

A ekziston OOo ne gjuhen shqipe per versionin me te ri 2.1? Ku mund ta shkarkoj?

laurenti's picture

Provo të kërkosh informacione në këtë adresë.

Ndoshta dikush të përgjigjet....

Sidoqoftë, nëse aktiviteti i grupit të përkthimit të OpenOffice.org në shqip do të vazhdojë të jetë = zero sikurse tani, do të vihemi në kontakt me Projektin OO.org për të marrë përsipër mirëmbajtjen e përkthimeve.