You are here

Problem i paraqitur

Administratori's picture

Përshëndetje,nëse nuk keni ndryshuar file e konfigurimit, ka mundësi që thjesht të mos jetë duke funksionuar server-i MySQL: prit me durim pak kohë, nëse vazhdon dërgoi një email kujt të afron hosting dhe kërkoi llogari.

Administratori's picture

Përshëndetje Kio,

urime për debian në portatël :-)

Përsa i takon php-nuke, tek kjo temë ( http://www.alblinux.net/modules.php?mop=modload&name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=39&forum=14 ) përshkruhet instalimi dhe konfigurimi i plotë i php-nuke në debian. Nëse ndjek me saktësi ato kalime, php-nuke do të funksionojë pa asnjë problem.

Pastaj, nga gabimi që të jep, duket sikur ke thjesht jo në funksion mySQL. Provo të nisësh shërbimin mysql.

Futja si përdorues normal tek AlbLinux funksionon si duhet (unë tani jam duke shkruar si përdorues i zakonshëm). Kërkoi sistemit një password të ri dhe po vazhdove të kesh probleme, më dërgo një PM.

quattroxquattro's picture

Quote:

24-05-2004 në orën 10:56, Anonymous :
pershendetje,

gjithçka shkovi mire configurimi phpnuke kisha bere nje gabim ne vend qe te vendosja ne file config.php localhost kisha vendosur 127.0.0.1

lenti,
komplimenti per guiden qe ke publikuar

diten e mire

kio


Administratori's picture

Përshëndetje Anonim,

çfarë dëshron të thuash?

Proçedura e instalimit është përshkruar sipas "Libri i PHP-Nuke", shkruar nga Claudio Erba i Spaghettibrain.com, që duke filluar nga versioni 7.0 i PHP-Nuke është kthyer në "Manualin Zyrtar" të PHP-Nuke dhe e gjeni bashkë me pakon e php-nuke, të përkthyer në shumë gjuhë (në shqip nuk është akoma në 100%).

Unë jam munduar t´a shpjegoj procedurën e instalimit akoma më në imtësi, duke parë që Claudio nuk i ka theksuar mirë disa kalime (për vetë faktin që udhëzuesi i tij duhej të ishte i përgjithshëm, për të gjitha llojet e instalimit).

Sidoqoftë, gjithkush mund t´a korrigjojë apo t´a shtojë atë udhëzues, duke sjellë eksperiencën personale.

quattroxquattro's picture

pershendetje lenzi, kete doja te thoja

qe te them te drejten mora guiden tek siti spaghetteria punto com por kisha disa probleme te vogla qe nuk i kuptoja.100%
me guiden qe ti me dergove nuk kam pasue asnje proble. edhe per kete doja te falenderoja per punen e paster qe keni pubblikuar.

persa i perket pyetjes se anonimit un nuk jam kio qe ben pjese ne forumin e linuxdesktop-it.

kishe edhe un nje pyetrje per te gjithe..

kush merr pjese ne fiera milano webb.it me daten 3 - 4 giugno 2004 ???????

www.webb.it

Kio

mefisto's picture

ndoshta une po qe se nuk kushton shume(dhe gjinden) bileta :-)
mefisto

quattroxquattro's picture

pershendetje!

boll qe te regjstroheni tek siti <a href="http://www.webb.it/" target="_blank" target="_new">http://www.webb.it/</a>

GRATIS PER TUTTTI

nese keni problem me shkruani mund te ju gjen ndonje pass per partecipazione

Kio

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: quattroxquattro më 27-05-2004 12:14 ]