You are here

Zi në komunitetin Gnome dhe OpenSource

AlbLinux's picture

Ettore Perazzoli, një nga figurat qendrore të Ximian Gnome dhe të Linux në përgjithësi, vdiq dje në menyrë të papritur. Akoma të panjohura shkaqet e vdekjes. Nder punës dhe veprimtarisë së tij.

Mund të lexoni disa kujtime nga shokët dhe miqtë e tij duke klikuar këtu.