You are here

WineX 2.2.1, Quake3 tani fluturon

AlbLinux's picture

TransGaming Technologies ka bere te ditur leshimin e WineX 2.2.1, tool i mirenjohur dhe teper i fuqishem qe mundeson ekzekutimin e programeve Windows ne Linux.
Persa i takon te rejave mund te shenojme suportin e glibc 2.3, permiresime ne kualitetin e rendering dhe te gjeometrise, nje rritje mesatare te performance rreth 10% dhe se fundi nje permiresim rreth 200-300% te ekzekutimit te lojrave te bazuara tek motorri Quake3 (si p.sh. Jedi Knight 2).
Hollesite e tjera, ketu.