You are here

Si funksionon dpkg

AlbLinux's picture

Si funksionon dpkg

Debian është e famshme për dy aspekte të ndryshme: nuk i takon asnjë shoqërie (si p.sh. RedHat apo Mandrake) dhe ka sistemin e package, dpkg, më të zhvilluarin që mund të gjejmë tani në qarkullim. Le të fillojmë t'a njohim këtë sistem duke lexuar këtë artikull.