You are here

Red Hat 7.3 beta: A Product Review

AlbLinux's picture

Red Hat 7.3 beta: A Product Review

LinuxJournal ka recensuar beta3-in e shpërndarjes së re të RedHat, të quajtur Skipjack. Të rejat janë të shumta dhe ndoshta nuk është më plot me bug si beta-t e kaluara.