You are here

Po arrin Php-Nuke 5.6

AlbLinux's picture

Po arrin Php-Nuke 5.6
Versioni i ri i këtij portali të mrekullueshëm do të vihet në dispozicion të publikut në datën 4 Qershor. Të rejat nuk janë të shumta. E reja më e rëndësishme është zëvëndësimi i forumit të vjetër me Splatt-Forum, që mbyll shumë të çara sigurie dhe sjell funksione të reja. Sigurisht jam kujdesur që t'ju arrijë në shqip :-)
Këtu lajmërimi zyrtar.