You are here

MySQL bëhet zyrtarish pjesë e SUN

laurenti's picture

SUN Microsystems njofton plotësimin e operacionit për blerjen e MYSQL AB.

Përfundon me njoftimin zyrtar dhe me një lajm nga ana e Kaj Arno operacioni tregtar i nisur para më shumë se një muaji nga ana e SUN. Tashmë MySQL është zyrtarisht pjesë e SUN.

Me këtë rast është prezantuar edhe siti i ri në seksionin e produkteve të SUN.