You are here

Milano, një aereo përplaset me Pirellone-n

AlbLinux's picture


Një aereo i vogël privat targuar Zvicër (piloti një italo-zvicerian, 65-vjeçar), mbas një difekti përplaset me pallatin e komunës së Milanos: 3 të vdekur dhe 20 të plagosur.