You are here

Lëshohet GCC 3.1.1

AlbLinux's picture

GCC 3.1.1

GNU C Compiler arriti tek versioni 3.1.1. Në krahasim me versionin e kaluar kjo release e re ka një sërë korrigjimesh, frut i punës së bashkpunëtorëve të shpërndarjeve SuSE dhe Red Hat. Zhvilluesit kanë punuar në menyrë të veçantë tek infrastruktura për optimizimet e bazuara në profiling. Për zhvillimin në C/C++ janë shtuar disa funksione ISO C99.
Sipas deklaratave të zhvilluesve, preprocessor-i i versionit 3.1.1 rezulton 50% më i shpejtë se i 3.0. Për informacione të tjera dhe për t'a shkarkuar, klikoni këtu.