You are here

Gëzuar festat!

laurenti's picture

AlbLinux Ju uron të gjithëve gëzuar Krishtlindjen dhe një Vit të Ri sa më të mbarë, në familje, punë e jetë!

Shpresoj që ky urim t'ju gjejë të gjithëve pranë familjeve dhe të dashurve tuaj, edhe për Ju që sikurse ne do të kaloni akoma një tjetër vit larg Shqipërisë!