You are here

Gëzuar Vitin e Ri 2021

laurenti's picture

Dëshiroj t'ju uroj Gëzuar festat dhe një vit të ri të mbarë në shkollë, punë e familje.
Është e panevojshme besoj, t'ju rikujtoj të ruheni nga virus-ët :-)