You are here

Gërvisht...dhe Fito? Jo! Crack-o dhe Fito

AlbLinux's picture

Gërvisht...dhe fito? Jo! Crack-o dhe Fito
Një shoqëri koreane ka vënë një çmim prej 100.000$ për atë që arrin të shpojë serverin e tyre dhe të shkruajë kodin e tij të regjistrimit tek home page e sitit web të këtij server-i.