You are here

Edhe Yahoo! zgjedh PHP

AlbLinux's picture

Portali i mirenjohur internacional Yahoo! vendosi te heqe dore nga sistemi pronesor i krijuar ne C/C++ dhe te kaloje strukturen e portalit te tij krejtesisht ne PHP.
Mund te lexoni diçka me shume, ketu.