You are here

Transparenca

helios's picture

Pamjet e fundit të GNOME 2.6 (s´kam patur kohë të marr 2.8).

Dallohen transparencat e serverit X.org? :-)[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: helios më 08-10-2004 17:55 ]


laurenti's picture

Provoje tani...dhe nese eshte e bukur, mos harro t´a shtosh tek

galeria

:-)