You are here

sq.wikipedia.org

tironsi's picture

Duke bere nje search ne google per "shqip" rastisa tek http://sq.wikipedia.org. Sita thote qe eshte nje enciklopedi ne shqip, por s´duket sikur ka shume levizje.

Anonim's picture

Është problematke të arrihen shumë artikuj për kohë të shkurtër edhe pse ritmi i ecjes është shpejtuar por përsëri nuk është bindës. Shkaku i mos arritjes së një niveli bindës është mos pjesmarrja e shqiptarëve në shtimin e diturisë në këtë server (falas) si dhe tentimi përt të mbrojtur të drejtën e autorëve, gjë që është elementi bazë në këtë enciklopedi.

Perëshëndetje.
P...

Anonim's picture