You are here

problem me phpMyAdmin dhe phpNuke

Administratori's picture

Përshëndetje,

ke harruar të bashkangjitës imazhin :-)

Sidoqoftë, do të kesh ngatarruar ndonjë gjë :-)
Normalisht phpMyAdmin instalohet në një kartelë të veçantë, të mbrojtur me password, pasi nga aty mund të ´luajnë´ me databazën. Files e gjuhës së tij ndodhen në një nënkartelë me emrin ´lang´ dhe emrat e tyre janë: gjuha-iso-8859-1.inc.php dhe gjuha-utf-8.inc.php. Gjuha e phpMyAdmin zgjidhet automatikisht sipas rregullimeve të gjuhës së browser-it në përdorim.

Përkundrazi files e gjuhës së php-nuke ndodhen tek nënkartela language e kartelës ku është instaluar php-nuke dhe janë të formës ´lang-gjuha.php´

Pra, as php-nuke e as phpMyAdmin përdorin file me emra lang-gjuha-iso-8859-1.php!

diejt0r's picture

pse nuk funksionon opzioni per file te bashkengjitur.
Veprimet kryhen pa problem ( browser- bashkengjit - ok ) por kur shtyp dergo me pas
nuk e poston..????
Pershendetje...

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: diejt0r në datën 09-07-2003 11:46 ]

Administratori's picture

Ok,

sikurse mund te shikosh, gjithçka funksionon, mund te bashkangjitesh çdo lloj file :-)

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: Administratori në datën 09-07-2003 12:44 ]