You are here

Kam një problem me PHP 7.0

Administratori's picture

Përshëndetje Anonim,asgjë e rëndë, thjesht të mungojnë files e gjuhës shqipe për forumin: duke filluar nga versioni 6.9 php-nuke përdor forumin e adoptuar nga phpBB, dhe nuk ka akoma një përkthim zyrtar në shqip për forumet e php-nuke. Zgjidhja është e thjeshtë: shkarko nga siti i phpBB files për gjuhën shqipe dhe shtoi në modulin "Forums" të PHP-Nuke (mesa di kanë nevojë vetëm për disa ndryshime të vogla).