You are here

Hapat e pare

stopi's picture

Per krijimin e nje siti web me nuke,duhet te modifikosh faqet kur je si superuser ne localhost/html/admin.php apo mund te krijosh faqe me editor te jashtem duke futur module php? :-?

Administratori's picture

Përshëndetje stopi,

hapi i parë është krijimi i një teme të personalizuar. Tek nën-directory

themes

e php-nuke gjenden temat e gatshme: zgjidh atë që të pëlqen dhe ndryshoje sipas shijes tënde.

Pastaj vazhdohet me krijimin e blloqeve të personalizuar. Hidhi një sy "block-sample.php" tek nën-direktory

blocks

E në fund vazhdohet me krijimin e modulëve të personalizuar (nën-directory

modules

).

Mjafton të lexosh dokumentet tek directory

Docs

: gjithçka është shpjeguar në menyrë të thjeshtë dhe të qartë.