You are here

Disa Pamje nga GNOME 2.6

Administratori's picture

Per kuriozet, ja disa pamje nga versioni i ri (akoma beta) i GNOME 2.6


[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: Administratori më 05-03-2004 13:31 ]

Administratori's picture

Mirësevini Doni,

jo, asnjë lloj versioni extra! Ju mjafton vetëm zgjedhia e shqipes si gjuhë përdorimi për seancën e GNOME.

Administratori's picture

Akoma foto nga versioni Beta i GNOME 26


[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: Administratori më 09-03-2004 18:14 ]

helios's picture

Ja dhe ´bukuroshja´ ime :-)


Administratori's picture

Përshëndetje flomish,

ke te drejte, fotot e mësipërme janë tashmë të vjetra.

Këtu

mund të shikohen disa foto nga ai që mund të konsiderohet si gati versioni përfundimtar i GNOME (na ndajnë jo më shumë se 3-4 ditë nga lëshimi i versionit 2.6.0).

Sigurisht, ka akoma shumë vend për përmirësime, por rruga tani është e hapur, dhe në lidhje me versionin e ardhshëm të GNOME (2.8) do të punohet shumë më tepër në lidhje me cilësinë.

Përsa i takon krijimit të një shpërndarje Linux krejtësisht në shqip, të mbështetur në GNU/Debian dhe me desktop GNOME si të prezgjedhur, mendoj që ka ardhur me të vërtetë momenti për t´a konsideruar seriozisht.