Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

PHP 4.2.2 released in response to vulnerability

"The PHP Group today announced the details of a serious vulnerability in PHP versions 4.2.0 and 4.2.1. A security update, PHP 4.2.2, fixes the issue. Everyone running affected versions of PHP is encouraged to upgrade immediately. The new 4.2.2 release doesn't include other changes, so upgrading from 4.2.1 is safe and painless."
Keshillohet shkarkimi dhe instalimi i versionit te ri te sapo dale per te korrigjuar disa te meta te versionit paraardhes.

AlbLinux's picture

Debian GNU/Linux 3.0 released

Para tre ditesh u leshua zyrtarisht versioni i ri 3.0r0 i shperndarjes se famshme Linux. Emri ne kod "Woody"...M.q.s. qarkullojne prej kohesh versionet e " Woody" jo zyrtare, po lindin disa probleme gjate rifreskimit te pakove ne versionin zyrtar. Shpesh ndeshim ne adresa ftp qe permbajne akoma versionet "jo zyrtare"...

AlbLinux's picture

Mandrake 9.0 beta 1

Ja ku leshohet beta e pare e Mandrake-Linux 9.0 . Nese jeni kurioze per t'a provuar, mund t'a shkarkoni nga ky sit ftp. Versioni ne shqip nuk eshte akoma gati :-((

Static-Y's picture

Prova

Prova

Forume: 
AlbLinux's picture

Është duke arritur superkompjuter-i më i shpejtë Linux

Ev
Pinguibisha e re, përveç qënies më i shpejti në kategorinë e tij, do të ngjitet në renditjen e pesë kompjutërve më të shpejtë në botë.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS