You are here

Kontakte

laurenti's picture

Nëse ju nevoitet të viheni në kontakt me alblinux.net për konsultime, për blerjen e një hapësire për reklama apo për çfarëdolloj arsye tjetër, ja si mund të veproni:

 • Dërgoni një email
 • Dërgoni një fax në numrin ++39 0803141970
 • Vihuni direkt në kontakt via SKYPE: laurent_dh

Shto një koment të ri

Filtered HTML

 • You may insert videos with [video:URL]
 • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
 • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
 • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
 • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
 • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.