You are here

Përkthimi në shqip i DRUPAL

laurenti's picture

01/09/2008.
Shënim: Informacionet në vijim janë të vjetra.
Për të shkarkuar përkthimet në shqip për Drupal, përdorni faqen përkatëse nga siti zyrtar i Drupal: Albanian translation.
Kush dëshiron të ndihmojë në përkthimet në shqip për Drupal, mund të përdorë serverin e përkthimeve në linjë:

Komente

Anonim's picture

atehere kisha nje pyetje rreth paketes te gjuhes, e shkarkoj paketen nga faqja drupa-it por paketat nuk me funksionojne ose nuk jane te sakta... une po perdor drupal-5.3 a mund te me ndihmoj ndonjeri....

laurenti's picture

Jeni të lutur të përdorni http://alblinux.net/forum/37 për probleme të ndryshme në lidhje me Drupal.
Ky nuk është vendi i duhur.

P.s.
1- Rihapni diskutimin në forum, ky mesazh pas pak do të fshihet
2- Regjistrohuni ose identifikohuni para se të shkruani.

Shto një koment të ri

Filtered HTML

  • You may insert videos with [video:URL]
  • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
  • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.